IESPĒJA PIETEIKTIES DALĪBAI KLIMATA NOMETNĒ

02.08.2021 17:14
Protests

 

Šī gada 14. un 15. augustā Jaunatnes organizācija “Protests” rīko Klimata nometni 13 līdz 35 gadus veciem jauniešiem, lai sniegtu zināšanas par klimatu un rastu praktiskus un iespējamus risinājumus cīņai ar klimata krīzi. Vēl ir palikušas brīvas vietas, uz ko izsludināta atvērtā pieteikšanās.

Nometnē mācīsimies par klimata tēmām, radoši pievērsīsimies klimata problēmu risināšanai un kalsim nākotnes plānus mūsu zaļajam un intersekcionālajam aktīvismam. Tikai kopā mēs varam mazināt klimata krīzes radītās sekas!

Saite uz pieteikšanās anketu: https://forms.gle/KaGYm7LhW4bVyrck6

Pieteikšanās līdz 8. augusta plkst. 23.59! Dalība nometnē ir bezmaksas. Vairāk informācijas – pieteikšanās anketā.

Klimata nometne ir viena no aktivitātēm Jaunatnes organizācijas “Protests” projektā "Jaunieši klimatam – jaunieši nākotnei". Tas savukārt tiek rīkots Latvijas Dabas fonda īstenotā projekta “Game On: Neļausim klimata pārmaiņām uzvarēt!” ietvaros ar Eiropas Savienības DEAR programmas un LR Kultūras ministrijas finansiālo atbalstu. “Game On: Neļausim klimata pārmaiņām uzvarēt!” ir starptautisks projekts, ko īsteno astoņās Centrāleiropas un Austrumeiropas valstīs, lai jauniešus izglītotu par klimata pārmaiņām un mudinātu aktīvi rīkoties to mazināšanai.

Par raksta saturu ir atbildīgs projekta īstenotājs un tas neatspoguļo Latvijas Dabas fonda, LR Kultūras ministrijas un ES DEAR oficiālo viedokli, un minētās institūcijas nenes nekādu atbildību par šeit atspoguļoto informāciju un tās izmantošanu.